top of page

Gästinformation om Corona

Det är viktigt för oss på Edsleskogs Wärdshus att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Wärdshuset agerar. Edsleskogs Wärdshus är öppet som hotell som vanligt, men vi har genomfört både egna och hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.
.
Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Städrutiner

  • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.

Restaurang

  • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst.
    I denna tid, där Corona har nått en ny risknivå, så tar vi självfallet särskilda åtgärder. Detta i form av att vi är oerhört observanta på vår personals hälsostatus i allmänhet där daglig information ges om att vid minsta förkylnings/sjukdomstecken så krävs man att stanna hemma. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.

  • Vi placerar gäster/grupper i restaurangen med avstånd från varandra.

Vad kan du som gäst göra?

  • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.

  • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan stanna hemma och undvik att smitta andra.

  • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.

bottom of page